Huur bij ONS

Ben jij een vernieuwer in jouw markt en op zoek naar een kantoor, meer vierkante meters productieruimte of een werkplek? Bel ons op: 010 - 333 5 777 of mail naar info@onsgebouwschiedam.nl.

Investeren in jezelf

Huren bij ONS is investeren in jezelf én in de duurzame toekomst van je bedrijf en het SchieDistrict (A20-zone Schiedam). De verhuur wordt geregeld door Willem de Klerk van Co-Office. Zijn motto: vastgoedeigenaren ontzorgen door werkplekken en werkruimten te creëren die passen bij de toekomstvisie van een stuk stad of locatie. Willem heeft een neus voor de ontwikkeling van leegstand. Succes is, wat hem betreft, zo veel mogelijk tijd besteden aan initiatieven die van betekenis zijn voor jezelf, de samenleving en de planeet. Willem is ook één van de mannen achter pop-up visrestaurant A la Plancha, het Zomerhofkwartier (ZOHO) en BlueCity in Rotterdam en stadsmakershub SoftCity. Willem bewijst keer op keer dat hij met zijn netwerk ‘leeg’ kan laten groeien naar een levendige community. Ook in moeilijk verhuurbare panden. Door de vele locaties die hij inmiddels op deze manier ontwikkelt, kan hij huurders altijd een werkplek bieden die met hun onderneming meegroeit.

Interesse in ONS

Toen Willem over het ONS-gebouw hoorde was zijn interesse snel gewekt. Vanaf september 2018 is hij bij de exploitatie betrokken. Willem: “Ik geloof in deze plek gezien de historie en de plannen die de gemeente met de gebiedsontwikkeling SchieDistrict (A20-zone Schiedam) heeft. En verder blijft het gewoon pionieren. Dat maakt mijn vak ook zo leuk. We hebben het gebouw op een verhuurbaar niveau gebracht door de pantry’s en de lobby aan te pakken. Je ziet nu dat mensen hier met plezier werken en de community groeit.”

Ecosysteem van innovatieve ondernemers

“We zijn nu al een tijdje op weg en je ziet dat we de ondernemers die we hier graag willen hebben, aan ons kunnen binden. En dat blijft niet onopgemerkt want regelmatig vallen onze start-ups in de nominaties en ‘prijzen’. Zo kon een aantal rekenen op subsidies, o.a. van CityLab010. Ondanks dat het aantal bewoners groeit zitten we nog niet vol. Nieuwe innovators zijn altijd welkom in het ecosysteem dat we hier aan het creëren zijn. Ook tijdens de coronacrisis.”

"De tuin achter het pand ligt direct aan de Schie"

Plek voor ontmoeting

Het pand is goed bereikbaar, ligt in een gebied met veel interessante bedrijven, er is veel parkeergelegenheid en er ligt een historische Heemtuin achter het gebouw, direct aan de Schie. Willem: “Met die tuin gaan we in de toekomst zeker wat doen! Bij ONS zetten we namelijk in op ontmoeting. Gasten ontvang je nu in de verschillende ruimtes voor evenementen, vergaderingen en presentaties die ook geboekt kunnen worden door bedrijven op het omliggende terrein. Denk bijvoorbeeld aan Spie, Orga, Boers & Co, Irado en Magneto Special Anodes. In de toekomst zie ik voor me dat de tuin een belangrijke ontmoetingsplek voor heel SchieDistrict wordt. We blijven voorlopig plannen maken en uitvoeren.”

Jouw nieuwe plek?

Is jouw interesse gewekt? Bel ons op: 010 - 333 5 777 of mail naar info@onsgebouwschiedam.nl.

  • Kantoorunits vanaf 20 m2 tot 100 m2.
  • Werkplekken vanaf € 175,- per maand
  • Gedeeld gebruik van vergader- en workshopruimte.
  • Ruimte voor evenementen en bijeenkomsten zowel binnen als buiten.
  • Glasvezel internetverbinding met een private Wifi-netwerk.
  • Huurprijzen beginnen vanaf €15,- per m2, per maand.
  • Huurprijs inclusief servicekosten en gemeenschappelijke voorzieningen.

Bereikbaarheid:

  • Uitstekende bereikbaarheid met fiets, openbaarvervoer en auto.
  • Op 5 minuten fietsen en 10 minuten loopafstand van Station Schiedam Centrum.
  • Gratis parkeerplaats voor de deur.

Slimme innovaties

Willem vervolgt: “Innovatie staat bij Co-Office hoog in het vaandel zolang het effectief is. Door de inzet van innovatieve programma’s en tools kunnen wij met een relatief klein team veel locaties en huurders bedienen. Zo werken we met Bisner, een online communicatiesysteem voor huurders waarin iedereen exact van alle ins en outs van een gebouw op de hoogte kan worden gesteld. Vragen worden hierin beantwoord, problemen opgelost. OPENR is een slim toegangs- en intercomsysteem dat vorig jaar ook op de Dutch Design Week te zien was. Te allen tijde toegang tot je kantoor, de deur openen op afstand en geen gedoe met sleutels. Je telefoon is je toegangsbewijs. Daarnaast werken we met TOM of wel ‘The Office Manager’. Een handig CRM & administratiesysteem dat ieder moment inzicht geeft in de real time beschikbaarheid, financiële administratie, contracten, leads, etc.”

Bijdragen aan een betere wereld

Willem is ondernemer in hart en nieren. Vandaar dat hij de behoefte van zijn doelgroepen heel goed snapt. Daarbij mag wel worden opgemerkt dat hij een voorkeur heeft voor projecten en initiatieven die van betekenis zijn. Voor hemzelf en het team, voor de samenleving én de planeet. Daarmee zijn ze bij ONS aan het goede adres! Als vliegwiel voor SchieDistrict willen wij namelijk actief bijdragen aan de positieve economische ontwikkeling van Schiedam.