Huur bij ONS

Ben jij een vernieuwer in jouw markt en op zoek naar een kantoor, meer vierkante meters productieruimte of een werkplek? Bel ons op: 010 - 333 5 777 of mail naar info@onsgebouwschiedam.nl.

Investeren in jezelf

Huren bij ONS is investeren in jezelf én in de duurzame toekomst van je bedrijf en het SchieDistrict (A20-zone Schiedam). De verhuur wordt geregeld door Workspot. Workspot is sinds 2010 actief en wordt gerund door Willem de Klerk en Boudewijn van der Sar, samen met een team enthousiaste medewerkers. Willem en Boudewijn hebben een neus voor de ontwikkeling van leegstand.

Hun motto: vastgoedeigenaren ontzorgen door werkplekken en werkruimten te creëren die passen bij de toekomstvisie van een stuk stad of locatie. Denk bijvoorbeeld aan het Zomerhofkwartier (ZOHO), de Millenniumtoren en BlueCity in Rotterdam. Toch niet de minste namen! Boudewijn en Willem bewijzen keer op keer dat ze ‘leeg’ kunnen laten groeien naar een levendige community. Ook in moeilijk verhuurbare panden. Door de vele locaties die ze inmiddels op deze manier ontwikkelen, kunnen ze hun huurders altijd een werkplek bieden die met hun onderneming meegroeit.

Interesse in ONS

Toen Willem over het ONS-gebouw hoorde was zijn interesse snel gewekt. Vanaf september 2018 is hij samen met Boudewijn en zijn team bij de exploitatie betrokken. Willem: “Wij geloven in deze plek gezien de historie en de plannen die de gemeente met de gebiedsontwikkeling SchieDistrict (A20-zone Schiedam) heeft. En verder blijft het gewoon pionieren. Dat maakt ons vak ook zo leuk. Op dit moment zijn we druk bezig om het gebouw op een goed verhuurbaar niveau te brengen. We pakken de pantry’s en de lobby aan en hebben veel gesprekken en rondleidingen met geïnteresseerden.”

Veel voordelen

“Het pand is heel aantrekkelijk, ook al moet er natuurlijk nog genoeg gebeuren om deze kantoorkolos up-to-date te krijgen. Daarom zijn we op zoek naar ondernemers die zo’n pioniersplek interessant vinden en er de voordelen van inzien. Het huurniveau is heel redelijk en de locatie is erg aantrekkelijk. Het pand is goed bereikbaar, ligt in een gebied met veel interessante bedrijven, er is veel parkeergelegenheid en er ligt een historische Heemtuin achter het gebouw, direct aan de Schie.

"De tuin achter het pand ligt direct aan de Schie"

Plek voor ontmoeting

Willem: “Bij ONS zetten we in op ontmoeting. Gasten ontvang je in de verschillende ruimtes voor evenementen, vergaderingen en presentaties die ook openstaan voor bedrijven op het omliggende terrein. Denk bijvoorbeeld aan Spie, Orga, Irado en Magneto Special Anodes. Om het gebouw hierop voor te bereiden zijn de plannen in de maak.” Hierbij een impressie van de nieuwe lobby.

Jouw nieuwe ‘Workspot’?

Is jouw interesse gewekt? Bel ons op: 010 - 333 5 777 of mail naar info@onsgebouwschiedam.nl.

  • Kantoorunits vanaf 20 m2 tot 100 m2.
  • Werkplek vanaf € 125,- per maand
  • Gedeeld gebruik van vergader- en workshopruimte.
  • Ruimte voor evenementen en bijeenkomsten zowel binnen als buiten.
  • Glasvezel internetverbinding met een private Wifi-netwerk.
  • Huurprijzen beginnen vanaf €12,50- per m2, per maand.
  • Huurprijs inclusief servicekosten en gemeenschappelijke voorzieningen.

Bereikbaarheid:

  • Uitstekende bereikbaarheid met fiets, openbaarvervoer en auto.
  • Op 5 minuten fietsen en 10 minuten loopafstand van Station Schiedam Centrum.
  • Gratis parkeerplaats voor de deur of een eigen parkeerplaats vanaf € 50,- per maand.

* Website opent in nieuw venster, ga vervolgens met je cursor over de plattegronden.

Slimme innovaties

Boudewijn: “Innovatie staat hoog in het vaandel bij Workspot zolang het effectief is. Door de inzet van innovatieve programma’s en tools kunnen wij met een relatief klein team veel locaties en huurders bedienen. Zo werken we met Bisner, een online communicatiesysteem voor huurders waarin iedereen exact van alle ins en outs van een gebouw op de hoogte kan worden gesteld. Vragen worden hierin beantwoord, problemen opgelost.” Willem vervolgt: “OPENR is een slim toegangs- en intercomsysteem dat vorig jaar ook op de Dutch Design Week te zien was. Te allen tijde toegang tot je kantoor, de deur openen op afstand en geen gedoe met sleutels. Je telefoon is je toegangsbewijs. Daarnaast werken we met TOM of wel ‘The Office Manager’. Een handig CRM & administratiesysteem dat ieder moment inzicht geeft in de real time beschikbaarheid, financiële administratie, contracten, leads, etc.”

Bijdragen aan een betere wereld

Willem en Boudewijn zijn ondernemers in hart en nieren. Vandaar dat ze de behoeften van hun doelgroepen heel goed snappen. Daarbij mag wel worden opgemerkt dat zij een voorkeur hebben voor projecten en initiatieven die van betekenis zijn. Voor henzelf en het team, voor de samenleving én de planeet. Daarmee zijn ze bij ONS aan het goede adres! Als vliegwiel voor de A20-zone willen wij namelijk actief bijdragen aan de positieve economische ontwikkeling van Schiedam.